Оновлення за 21 листопада

Я прибула в Україну 3 тижні тому після дуже довгої 3-денної подорожі сюди. Я дуже вдячна, що повернулася до своєї української родини! Перш за все, ми хочемо надіслати ЩАСЛИВУ ПОДЯКУ з України всім вам, кого ми знаємо і любимо в Штатах. День подяки швидко став традицією тут, у “Божії приховані скарби”, після першої вечері на День подяки, якою я пригощала багато років тому. Це те, що всі чекають з нетерпінням. Ми будемо готувати 2 індички (1 в офісі та 1 у мене вдома), щоб обслуговувати всіх нас 18. Це один із небагатьох днів, коли я граю головного шефа!

Я хочу поділитися деякими позитивними моментами, які тут відбуваються. Незважаючи на те, що багато ЗМІ критикують контратаку України, правда полягає в тому, що ми досягли незначного, але стабільного прогресу. Якщо врахувати, що ми — «Давид», який бореться з «Голіафом» Росії, кожен сантиметр землі, який ми повертаємо, — це диво! Бог використовував таких людей, як ви, з усього світу, щоб допомогти Україні в цій жахливій війні. Поки Росія стягує величезну кількість військ, нашій маленькій армії вдалося не тільки стримати їх, але навіть крок за кроком відтіснити.

Найбільші досягнення були в Херсонській області, де ми перетнули Дніпро та закріпилися на окупованій Росією території, відкинувши їх на 5-8 кілометрів. Це важлива віха для України!

Ми також винайшли «морські безпілотники» прямо тут, в Україні, які з великим ефектом використовуються в Криму – деякі з них були використані для нападу на Керченський міст, який Росія побудувала до Криму і який використовувався для спрямування більшої частини своєї військової техніки та військ. Ми успішно атакували російський флот, що базується в Севастополі, і змусили їх перевести свій флот далі в море. Ми навіть потопили кілька їхніх кораблів!

Наші наземні безпілотники успішно вразили кілька цілей у Росії, знищивши військові склади — навіть у Волгограді, Росія. Наші секретні операції підірвали кілька складів у Криму.

Тільки Бог підтримує нас – тільки Бог, підживлений усіма вашими молитвами, зберігає нас живими та здатними дати відсіч. Слава Богу!

Наш капелан Андрій благополучно повернувся з дуже небезпечної поїздки на передову в Бахмуті, щоб доставити вкрай необхідну допомогу. Ми дуже пишаємося можливістю забезпечити його поїздки. Його неодноразово попереджали, що тепер він є ціллю, яку шукають росіяни. Тим не менш, він виїхав на передову в Сумську область, де їх щодня бомблять. Будь ласка, помоліться про свій захист над ним і щоб він був невидимим для ворога.

Ми зв’язалися з Центром реабілітації посттравматичних стресових розладів у Білій Церкві (Перший Український Батальйон Військових Капеланів), який надає консультації нашим бійцям у прямому ефірі. Ми були дуже вражені всім, що вони роблять, і тепер будемо допомагати їм щомісяця. Руслан, їхній керівник та кілька капеланів перебувають у нашому офісі протягом 3 днів, навчаючи 5 наших співробітників щодо ПТСР. Ми хочемо бути оснащені, щоб допомогти багатьом біженцям та іншим людям тут, у нашому районі, які страждають від цього.

Ми сподіваємося завершити наступні 3 клініки в нашому списку, які знаходяться в Херсонській області. Це приведе нас до повної працездатності 17 клінік, які ми допомогли відновити. Ми швидко наближаємося до нашої мети — 20. Особлива подяка Ротарі-клубам Бейкерсфілд і Портервіль, які фінансують 2 клініки, а також Брюсу та Донні Калвер, які знаходять третю.

Нехай Бог благословить усіх вас особливо в цей День подяки. Ми висловлюємо вдячність і щиру подяку за всіх вас і вашу постійну підтримку та молитви. Ти тримаєш нас!

Leave a comment