21 грудня оновлення від Ніти

Різдво завжди є одним з найзавантажених часів року, і цей рік не став виключенням. Одна з особливих речей, які ми робили цього року, торкнулася мого серця найбільше. Отримали список дітей з 4 близьких нам сіл, чиї батьки загинули на війні (разом 10). Це єдині, до кого ми взяли святого Миколая, щоб роздавати подарунки. Більшість дітей були підлітками, і ми сподіваємося, що через це їх з’єднати. Купили подарункові сертифікати в дуже популярний магазин краси для дівчат. Тоня та Марина заберуть їх з першого тижня січня і відвезуть на шопінг, а потім на чай та десерти. Вони запишуть зустріч, щоб знову повести їх на чай наступного місяця, сподіваючись, що вони зв’яжуться та будуть підтримувати зв’язок з нами та один з одним

Для хлопців один з місцевих спортзалів погодився провести 4 тренування з персональними тренерами для хлопців за свої кошти. Валерій забере їх і забере, і сподіваюсь, ці хлопці будуть зв’язатися між собою і Валерієм. І один маленький хлопчик отримав круту машину з дистанційним керуванням. Не знаю хто був більш схвильований – він чи його дід!

Кожного Різдва ми купуємо деякі додаткові продукти харчування, які ми додаємо в нашу регулярну роздачу їжі як особливий подарунок, і всі дійсно чекають цього з нетерпінням.

Також ми зробили спеціальну роздачу продуктів для біженців, які проживають у Білій Церкві, чиї діти мають особливі потреби.

З настанням зими ми отримали багато запитів допомогти нашим воїнам з теплим зимовим одягом і погодилися придбати 200 комплектів (які коштують приблизно. $8000). Їх передають через капелана Андрія, капелана Сергія та кілька інших відомих груп, які везуть їх безпосередньо солдатам у зони активних бойових дій.

А ми відправили спеціальні різдвяні пакунки для людей, які проживають у Дніпровському районі, де Тоня та Вадим кілька разів.

І ще багато чого, про що займе довго, щоб писати!! Це такий привілей – мати можливість принести трохи радості в життя багатьох тут, в Україні, хто дійсно страждає.

Валентина займається закупівлею медичного обладнання для ще 3 клінік Херсонської області, які приведуть нас до 17 клінік!

Будь ласка, моліться за народ України. З тривалістю війни і кінця не видно, люди зневажають. Найгірше – це чути, як багато країн говорять про те, що більше не допомагати, в цьому випадку Україна не виживе. Бачити і чути все це в новинах розриває серця людей. Ми знаємо, що тільки Бог може врятувати нас, але бачити, як країни витягують або зменшують допомогу, страшно, і багато хто почувається покинутим У наших військ закінчуються боєприпаси та солдати! Моліться, щоб Бог зміцнив нас і дав нам Свій мир!

Особливі молитви за захист, оскільки минулої ночі наша область була прицілена та вдарена дронами.

Я залишаю тут на наступний день після Різдва, щоб почати довгу 3-денну подорож назад до Флориди. Будь ласка, помоліться за силу для мене, як я був, і мені дуже болить через коліно. Планую зробити операцію в січні.

Нехай Господь благословить всіх вас у наступному році. Дякуємо за постійні молитви та підтримку, щоб ми могли продовжувати світити Його світло у зростаючу темряву.

Leave a comment